Briose cu gem de prune

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Un desert simplu de preparat si foarte bun la gust,Puteti incerca diferite tipuri de gem pentru a savura aceste briose.Aceste desert este foarte bun daca e preparat cu o zi in urma.

Ingrediente

    • 3 oua
    • 150 gr de zahar
    • 40 gr de unt
    • 200 ml de smantana
    • 300 gr de faina
    • un plic de praf de copt
    • gem de prune
    • 1 plic de zahar vanilat
    • coaja rasa de la 1/2 portocala

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un vas pui ouale,zaharul, zaharul vanilat si coaja portocala si cu ajutorul unui mixer le amesteci. Adaugi pe rand untul topit si racit, smantana si,la final, faina amestecata cu praful de copt. Omogenizezi compozitia.
  2. Iei forme de briose, le ungi cu ulei si pui in ele aluat asezand in miloc o lingura de gem de prune
  3. Se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade celsius timp de aproximativ 25 de minute.
  4. Cand le scoti din cuptor poti glazura briosele cu ciocolata.

Recomandari

Patiserie