- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cornuletele cu bors sunt foarte bune ele fiind mult mai fragede si mai aromate a doua zi.
Ingrediente
- 250 gr margarina
- 7 linguri cu bors rece
- 2 linguri cu untura
- 400 gr faina
- 1 lingura cu zahar tos
- 1 lingura cu zahar pudra
- rahat
- sare
Instructiuni de preparare
- Freci margarina spuma, adaugi untura, pe care o incorporezi usor, pui putina sare si adaugi borsul, amestecand in compozitie fara intrerupere. Peste crema obtinuta adaugi 1 lingura de zahar si faina cernuta proaspat.
- Framanti un aluat consistent, pe care il lasi la rece 2 ore, apoi imparti in mai multe parti egale, lucrezi la rece cornuletele pe care le umpli cu rahat. Asezi pe o tava, le introduci in cuptorul fierbinte si le coci la foc potrivit.
- Cornuletele le coci mai putin de 30 de minute, le scoti si le pudrezi cu zahar farin, le lasi sa se raceasca, apoi le servesti.