Cornulete cu bors

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cornuletele cu bors sunt foarte bune ele fiind mult mai fragede si mai aromate a doua zi.

Ingrediente

    • 250 gr margarina
    • 7 linguri cu bors rece
    • 2 linguri cu untura
    • 400 gr faina
    • 1 lingura cu zahar tos
    • 1 lingura cu zahar pudra
    • rahat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Freci margarina spuma, adaugi untura, pe care o incorporezi usor, pui putina sare si adaugi borsul, amestecand in compozitie fara intrerupere. Peste crema obtinuta adaugi 1 lingura de zahar si faina cernuta proaspat.
  2. Framanti un aluat consistent, pe care il lasi la rece 2 ore, apoi imparti in mai multe parti egale, lucrezi la rece cornuletele pe care le umpli cu rahat. Asezi pe o tava, le introduci in cuptorul fierbinte si le coci la foc potrivit.
  3. Cornuletele le coci mai putin de 30 de minute, le scoti si le pudrezi cu zahar farin, le lasi sa se raceasca, apoi le servesti.

Recomandari

Patiserie