- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cornurile crocante cu mere trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, economice si foarte usor de preparat.
Ingrediente
- 2 mere mari decojite
- aluat de foitaj
- 200 gr unt
- 300 gr zahar tos
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 300 gr apa minerala
Instructiuni de preparare
- Se taie fiecare mar in 8 felii, si se pune deoparte. Aluatul decongelat se desface si se decupeaza din el triunghiuri, de marime medie. In fiercare triunghi puneti cate o felie de mar si rulati, apasand usor marginile pentru a le inchide. Puneti cornurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Topiti unutl intr-o cratita mica, adaugand apoi scortisoara si zaharul. se omogenizeaza bine amestecul si, cand zaharul s-a topit se toarna compozitia peste cornurile cu mere, stropindu-le cu apa minerala.
- Introduceti tava la cuptor, si coaceti 35-40 de minute, pana cand aluatul se rumenste frumos.