Covrigei cu marmelada

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Covrigeii cu marmelada sunt pe departe cei mai deliciosi. Datorita marmeladei puteti prepara mereu covrigi cu alte arome, astfel desertul va fi mereu o surpriza.

Ingrediente

    • 60 gr drojdie
    • 1 lingurita sare
    • 100 gr unt
    • chimen
    • 600 ml lapte caldut
    • 4 lingurite zahar
    • 1 kg faina
    • marmelada

Instructiuni de preparare

  1. Se pune faina pe o planseta, se framanta cu untul moale, apoi se pune drojdia inmuiata in lapte. Se adauga laptele putin cate putin, sa cuprinda toata faina, se pune sare si se framanta bine.
  2. Se lasa aluatul in repaus, apoi se imparte coca in mai multe bucati, se intinde fiecare, se pune pe toate bucatile marmelada, se ruleaza si li se da forma d covrigei.
  3. Se presara covrigeii cu chimen, se asaza pe tava si se baga in cuptorul incins sa se rumeneasca la foc moderat.

Recomandari

Patiserie