Retete pentru produse de patiserie
O reteta delicioasa care poate capata de fiecare alt gust schimband rahatul cu nuca, visine din dulceata,ciocolata sau cu orice doriti dumneavoastra.
Cozonacul este o prăjitură tradiţională românească şi bulgărească (kozunak), fiind în mod tradiţional gătită de Paşte şi Crăciun.Cozonacul pe etaje este o reteta relativ usor de preparat dar delicioasa datorita umpluturii.
Aceasta reteta de cozonac delicios cu mac si alune trebuie sa o incercati macar o data.Nimic pe lume nu se compare cu aroma care se raspandeste in casa in momentul coacerii si cu zambetul celor dragi care asteapta sa se coaca!
Un desert special pentru o zi speciala alaturi de familie sau de ce nu pentru o zi de sarbatoare.Aspectul minunat al acestei coronite va incanta pe toata lumea!
Pasca cu ciocolata ca sora mai mica pentru pasca cu branza, este un alt deliciu al meselor de Paste. Pasca cu ciocolata s-a nascut din dorinta de diversificare si de imbogatire a masei de Paste.
Pasca cu stafide este o reteta specifica pastelui.Avantajul acestei retete este ca nu dureaza mult prepararea ei datorita blatului care este facut din biscuiti.
Daca va e pofta de “ceva bunâ€, care sa mearga langa o bere rece si un film interesant, dar nu aveti chef sa pierdeti prea mult timp prin bucatarie,va sugerez o reteta foarte buna si rapida: melci cu branza dulce.
O reteta delicioasa pentru un desert dupa masa sau pentru o gustare la ceai.Celor mici le vor placea cu siguranta mai ales datorita decorului viu animat.
Reteta de chec cu rahat si nuca este varianta ideala cand doriti ceva dulce, de post ..dar totusi nu aveti destul timp la dispozitie.Puteti prepara cantitate mai mare pentru mai multe zile.
Cine nu a gustat pufoase gogosi ale bunicii?Nu cred ca este cineva.Dar aceste gogosi aromate cu esenta de portocale va vor cuceri pentru totdeauna.