Panettone French Toast

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Feliile de Panettone french toast au un gust deosebit mai ales daca le mancati cu cateva fructe de padure sau cu gem.

Ingrediente

    • 2 oua
    • 50 gr unt  sau 30 ml de ulei de floarea-soarelui
    • 4 felii de panettone
    • 30 gr de zahar pudra
    • fructe pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Spargeti ouale intr-un castron si amestecati energic. Intr-o tigaie puneti untul sau uleiul de floarea-soarelui se lasati sa se incinga.
  2. Inmuiati feliile de panettone in ouale batute si prajiti 2-3 minute pe fiecare parte pana capata o culoare usor-aramie.
  3. Pudrati feliile de panettone prajite si ornati cu fructe.

Recomandari

Patiserie