- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Suberekul dobrogean este foarte bun si gustos, perfect pentru un mic dejun satios.
Ingrediente
- 1 legatura patrunjel verde
- un pic de lapte
- 400 gr branza feta
- 100 gr cascaval ras
- 1 pachet foi de placinta
- 2 oua plus un galbenus
- unt topit
- piper
Instructiuni de preparare
- Intr-un vas se faramiteaza branza, se adauga patrunjel tocat marunt, cascaval si cele doua oua batute cu piper si se omogenizeaza bine compozitia.
- Din cate doua foi de aluat se decupeaza cercuri care se ung cu unt topit intre ele si se suprapun, apoi se ung cu unt topit in partea in care va veni umplutura.
- Se pune umplutura de branza pe o jumatate de cerc, cu cealalta jumatate se acopera, si marginile se pliseaza pentru ca branza sa nu curga.Se asaza in tava de copt, se ung cu galbenusul amestecat cu un pic de lapte si se dau la cuptor 15 minute pana devin aurii.