Placinta cu carne- varianta 6

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Placinta cu carne o puteti servi la felul principal sau la gustare, oricum ar fi ea este delicioasa si foarte gustoasa.

Ingrediente

    • foi de placinta
    • 300 gr carne de manzat sau carne slaba de porc
    • 450 gr carne de pasare
    • 200 gr slanina proaspata
    • cateva felii subtiri de sunca presata
    • sare
    • cateva felioare subtiri de slanina afumata
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se trec prin masina de tocat 250 gr carne de pasare, curatat de piele, impreuna cu carnea de manzat si slanina proaspata. Daca folositi carne de porc mai grasa nu mai este nevoie sa folositi slanina.
  2. Se intinde o foaie in tava si se repartizeaza pe ea 2/3 din amestec. Deasupra se asaza, felioare de carne de pasare, de sunca si de slanina afumata, apoi se intinde restul de amestec si se acopera cu a doua foaie.
  3. Placinta se coace la foc moderat pana s epatrunde bine si se rumeneste frumos.

Recomandari

Placinte