- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Placinta cu morcov si dovlecei este o placinta apeitiv delicioasa, fiind ideala pentru a-i pacali pe cei mici sa consume legume.
Ingrediente
- 4 oua
- 2 morcovi
- 100 gr cascaval
- 4 linguri ulei
- 3 dovlecei
- 1 ceapa
- 5 linguri faina
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Se amesteca ouale cu uleiul si cu faina.
- Se dau pe razatoarea mica dovleceii, morcovii si ceapa, curatate si spalate inainte. Se adauga sare, piper si cascavalul dat pe razatoarea mare.Se amesteca legumele cu amestecul de ou si faina.
- Se tapeteaza cu faina o tava, se toarna compozitia si se baga tava in cuptorul incins pentru 30 de minute.
- Cand este rumenita frumos, placinta se scoate din cuptor, se lasa cateva minute sa se racoreasca, apoi se feliaza si se serveste decorata cu frunze de busuioc verzi.