Briose cu zmeura

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Briosele cu zmeura sunt delicioase si aromate, mai ales daca le serviti in ziua prepararii. Daca va mai raman congelati-le

Ingrediente

    • 200 gr faina
    • 2 lingurite praf de copt
    • 1 ou batut
    • 175 ml lapte
    • 125 gr unt topit si racit
    • 175 gr zmeura

    USTENSILE:

    • forme din silicon sau din hartie pentru briose
    • tava mare

Instructiuni de preparare

  1. Introduceti formele de silicon sau de hartie in adanciturile tavii de briose sau aranjati-le pe o tava mare.
  2. Cerneti faina intr-un castron, impreuna cu zaharul si praful de copt. Amestecati oul batut cu laptele si untul topit si racit si incorporati-le in compozitia de faina si amestecati pana la uniformizarea compozitiei, adaugand la final zmeura.
  3. Turnati aluatul in proportii egale in forme. Coaceti briosele 20-25 de minute, pana cresc si se rumenesc frumos.
  4. cand sunt gata, scoateti tava din cuptor si lasati briosele sa se raceasca pe un gratar, apoi le puteti servi.

Recomandari

Prajituri