- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Paleurile cu nuca de cocos sunt aromate, delicioase, si foarte usor de preparat, fiind in acelasi timp un desert delicios.
Ingrediente
Instructiuni de preparare
- Pentru inceput, se pregateste aluatul.Se cerne faina intr-un bol, se adauga amrgarina moale, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie, sarea, laptele si otetul de mere. Se incorporeaza toate ingredientele, se framanta, apoi aluatul se lasa la rece 2 ore.
- Se topeste ciocolata la bain-marie, apoi se lasa sa se racoreasca.
- Se pregateste crema din faina cernuta, zaharul pudra, cel vanilat si laptele fierbinte. Se amesteca usor la foc potrivit si, dupa ce s-a intarit, se da la rece.
- Se freaca margarina cu romul, se adauga treptat, crema fiarta, ciocolata toita si cafeaua instant.
- Se intinde aluatul in tava, si se coc paleurile15 minute, in cuptorul incins. Cand sunt gata, se scot, se lasa sa se racoreasca, apoi se umplu cu crema, se dau prin nuca de cocos si se baga la frigider cateva ore ca sa se inmoaie.