Piersici in crusta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Piersicile in crusta sunt atat de gustoase, incat le puteti servi atat la gustare cat si la desert.

Ingrediente

    • 1 conserva mare de compot de piersici decojite
    • 400 gr faina alba
    • 300 gr zahar alb
    • 1 varf de cutit sare
    • 1 1/2 lingurita scortisoara macinata
    • 200 gr unt rece

Instructiuni de preparare

  1. Scurgeti piersicile de sirop, apoi repartizati-le uniform in tava de copt.
  2. Intr-un castron mare, amestecati faina, zaharul, sarea si scortisoara. Adaugati untul taiat cubulete si framantati aluatul pana obtineti firimituri pe care repartizati-le in tava, peste piersici.
  3. Introduceti tava in cuptorul incins pentru 40 de minute, pana se rumenesc frumos firimiturile.

Recomandari

Prajituri