Prajitura cu mure

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura cu mure este o prajitura delicioasa, perfecta in zilele de vara, racoritoare si foarte gustoasa.

Ingrediente

    • 400 gr branza dulce
    • 250 gr frisca batuta
    • 100 gr piscoturi
    • 200 ml lapte
    • 200 gr zahar pudra
    • coaja rasa de la 1 portocala
    • 30 gr gelatina
    • 150 gr mure

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 8 portii

Timp de preparare 35 minute+ 4 ore refrigerare

  1. Pui gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece, iar piscoturile le stropesti cu laptele. Mixezi branza de vaci cu zaharul pudra, coaja de la o portocala sau de la o lamaie, piscoturile maruntite, 200 gr frisca batuta si gelatina calduta, topita, in prealabil, la bain-marie.
  2. Torni compozitia intr-o tava normala de aragaz, tapetata cu folie alimentara si o dai la rece in frigider, pentru cel putin 3-4 ore.
  3. Rastorni prajitura pe un platou, indepartezi folia si tai prajitura in bucati.  Amesteci frisca ramasa cu     50 gr  mure zdrobite si decorezi bucatile.

Recomandari

Prajituri