Prajitura de ciocolata espresso

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura de ciocolata espresso trebuie sa o incercati pentru ca este fenomenala si foarte aromata.

Ingrediente

    • 200 gr ciocolata neagra
    • 1 lingura miere de albine
    • 50 gr unt rece
    • 1 portocala
    • 100 ml frisca lichida

    PENTRU DECOR:

    • frisca batuta
    • cacao pudra

Instructiuni de preparare

  1. Se pune  frisca lichida  la fiert cu coaja de portocala, se adauga mierea si se ia de pe foc cand a fiert.
    Se strecoara compozitia peste ciocolata zdrobita si se amesteca apoi cu o spatula pana cand se omogenizeaza si ciocolata se topeste.
  2. Cremei i se adauga untul si se incorporeaza si acesta cu grija.
  3. Se toarna compozitua in cescute de espresso, care se dau la rece timp de o ora. Se scot si se orneaza cu frisca batuta si se pudreaza cu cacao.

Recomandari

Prajituri