- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Prajitura de ciocolata espresso trebuie sa o incercati pentru ca este fenomenala si foarte aromata.
Ingrediente
- 200 gr ciocolata neagra
- 1 lingura miere de albine
- 50 gr unt rece
- 1 portocala
- 100 ml frisca lichida
PENTRU DECOR:
- frisca batuta
- cacao pudra
Instructiuni de preparare
- Se pune frisca lichida la fiert cu coaja de portocala, se adauga mierea si se ia de pe foc cand a fiert.
Se strecoara compozitia peste ciocolata zdrobita si se amesteca apoi cu o spatula pana cand se omogenizeaza si ciocolata se topeste.
- Cremei i se adauga untul si se incorporeaza si acesta cu grija.
- Se toarna compozitua in cescute de espresso, care se dau la rece timp de o ora. Se scot si se orneaza cu frisca batuta si se pudreaza cu cacao.