- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Prajitura intoarsa cu capsuni este reteta de succes pentru un desert racoritor si usor de preparat, numai bun in zilele caniculare de vara.
Ingrediente
- 400 gr piure de capsuni
- 170 gr gelatina cu aroma de capsuni
- 150 gr bezele
- 500 gr amestec pentru torturi
Instructiuni de preparare
- Intindeti piurerul de capsuni pe fundul tavii de copt, si, daca mai aveti capsune intregi asezati-le peste piure, pudrati cu gelatina pudra, apoi asezati bezelele.
- Se prepara amestecul de tort confomr indicatiilor de pe ambalaj si turnati peste bezelele din tava. introducceti tava in cuptorul incins si, coaceti 45-50 de minute, pana cand se rumeneste si scobitoarea iese curata.
- Scoateti tava din cuptor, lasati 15 minute in tava sa se racoreasca, apoi acoperiti tava cu un platou si rasturnati desertul dintr-odata. Prajitura se serveste rece, decorata cu frisca batuta spuma.