- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Prajitura rapida cu piersici este delicioasa, si daca puneti peste fiecare felie cate o cupa de inghetata, va fi desertul suprem.
Ingrediente
- 200 gr faina alba
- 100 gr zahar brun
- 100 gr zahar tos alb
- 2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 150 ml lapte
- 100 gr margarina topita
- 1 borcan compot de piersici, scurs de sirop
- 1 lingurita scortisoara macinata
Instructiuni de preparare
- Amestecati intr-un castron faina, zaharul brun si cel alb, preaful de copt, sarea si esenta de vanilie. Adaugati laptele treptat alternand cu margarina topita, omogenizand bine ametsecul.
- Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, estetic piersicile feliate, apoi presarati scortisoara macinata.
- Introduceti tava in cuptorul incins si coaceti prajitura 30 de minute, apoi lasati sa se raceasca bine de tot iniante de a servi.