- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Prajitura rapida cu piersici se prepara foarte usor si, cu siguranta, va fi si pe placul vostru!
Ingrediente
- 1 borcan mare de compot de piersici
- 5 felii de franzela alba
- 300 gr zahar tos alb
- 3 linguri faina alba
- 1 ou
- 100 gr margarina topita
Instructiuni de preparare
- Scurgeti piersicile din compot de sirop si asezati-le in tava de copt, repartizandu-le uniform. Taiati fiecare felie de paine in 4 fasii si, asezati-le peste piersici.
- Separat, intr-un castron amestecati zaharul, faina, oul si margarina pana omogenizati compozitia, apoi turnati-o in tava, peste feliile de paine si fructe.
- Introduceti tava in cuptorul incins 35-45 de minute, pana se rumenste frumos, apoi scoateti tava din cuptor si lasati prajitura in tava pana se raceste.