Rulada cu gem

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulada cu gem poate avea de fiecare data alta aroma, in functie de gemul folosit.

Ingrediente

    • 100 gr miere de albine
    • 100 gr zahar pudra
    • 5 oua
    • 180 gr faina
    • 1 plic praf de copt
    • coaja si zeama de la 1/2 lamaie
    • fem de caise

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si mierea. Se adauga faina, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie si la urma albusurile batute spuma.
  2. Compozitia se toarna intr-o tava de placinta tapetata cu unt si faina. Se fine tava in cuptor 10-15 minute, se scoate, apoi se rastoarna aluatul pe un servet ud si se ruleaza repede, cat este cald.
  3. Cand se raceste, se desface rulada, se unge cu gem de caise si se ruleaza din nou. Se taie felii inainte de a servi.

Recomandari

Prajituri