Sarlota de ciocolata-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sarlota de ciocolata este cu siguranta un desert pe placul tuturor. Daca este preparata cu o zi inainte de a fi consumata sarlota este mult mai aromata si delicioasa.

Ingrediente

    • 8 oua
    • 200 ml vin
    • 100 gr ciocolata
    • 8 linguri zahar pudra
    • 8 foi de ciocolata

Instructiuni de preparare

  1. Se ia ouale si se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca bine de tot cu zaharul pudra.
  2. Separat, se fierbe vinul, apoi se dizolva in el gelatina. Se adauga ciiocolata incalzita si topita peste galbenusurile frecate cu zahar, se adauga albusurile de ou batute spuma tare, apoi se toarna vinul fierbinte, se amesteca si se rastoarna intr-o forma udata cu apa rece. Se da forma la frigider pana se intareste, apoi se poate servi.

Recomandari

Prajituri