- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cubuletele de sfecla rosie este de fapt o salata delicioasa de sfecla rosie plina de vitamine si aromata.
Ingrediente
- 2 sfecle rosii potrivite
- 2 linguri ulei de masline
- 2-3 linguri otet
- 1 lingurita seminte de chimen (pudra de chimen)
- 1 lingurita seminte de coriandru (frunze de coriandru)
- un praf de cimbru
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 3 portii
Timp de preparare 20 minute+60 minute coacere
- Cureti sfecla si o pui la fiert in apa cu otet, timp de 30 de minute -1 ora. Cand este fiarta, scoti sfecla si o lasi putin la racit.
- Tai sfecla rosie in cubulete. Pui cubuletele de sfecla intr-un bol de salata, torni uleiul peste ele si adaugi toate ingredientele de mai sus, amestecand usor. Uleiul va ajuta la fixarea ingredientelor de cuburile de sfecla. Amesteci totul si servesti imediat.