- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata calda de fasole este o salata delicioasa care se poate servi atat calda cat si rece, atat ca aperitiv, mic dejun sau chiar fel principal.
Ingrediente
- 300 gr fasole boabe alba si neagra
- 1 legatura ceapa verde
- 1 cutie naut
- 1 ceapa
- ulei
- sare
PENTRU DRESSING:
- 2 linguri otet
- 6 linguri ulei
- 1 lingurita mustar
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Pune fasolea la fiert in apa cu putina sare.Cand incepe sa dea in clocot schimba apa de cel putin doua ori. Separat, scurge boabele de naut si fierbe-le cateva minute.
- Intre timp, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga boabele de fasole si de naut si lasa cateva minute.
- Dupa ce s-au racorit, rastoarna-le intr-un castron.Adauga ceapa verde taiata marunt si patrunjelul verde tocat fin.
- Stropeste salata cu un dressing facut din ulei, otet, mustar, putina sare si piper macinat.