- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de naut cu peste este o salata delicioasa, dietetis si plina de vitamine si minerale, fiind de mare ajutor celor care tin diferite cure sau regimuri.
Ingrediente
- 300 gr file de peste
- 100 gr bame
- 100 gr fasole verde
- 4 linguri ulei de masline
- 200 gr naut
- 4 rosii cherry
- 100 gr masline
- busuioc
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Se lasa nautul sa se inmoaie in apa rece, peste noapte. Se pune apoi la fiert in apa cu sare pentru 30 de minute. Se strecoara si se pastreaza la temperatura camerei ca sa se racoreasca.
- Intre timp, se curata bamele de codite si se fierb 15 minute in apa cu putin otet.
- Separat, se fiarbe pentru cateva minute, fasolea verde.
- Intr-un castron se amesteca, nautul fiert, bamele, fasolea verde, maslinele, se incorporeaza uleiul de masline si se potriveste gustul de sare si piper. Se pun deasupra rosiile cherry taiate in jumatati, fileurile de peste rumenite in tigaie , si se deoreaza cu frunze de busuioc proaspat.