- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Gogosarii umpluti cu orez sunt deliciosi mai alesc in vremea caniculara de vara.
Ingrediente
- 6 gogosari mijlocii
- 150 gr orez
- 1 ceapa mica
- 2 rosii
- 1 salata verde
- 3 linguri cu ulei
- sare
- piper macinat
- patrunjel verde
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli gogosarii, decupezi coditele, cureti semintele si lasi la scurs.
- Alegi orezul, il speli, pui sa fiarba cu 3 cesti de apa la foc mic 15 minute, cu o lingura cu ulei si o lingurita cu sare.
- Cureti legumele (ceapa, salata, rosiile) Ie speli, le tai felii subtiri, le amesteci in castron.
Sarezi si omogenizezi, piperezi, adaugi orezul racit, amesteci bine si umpli gogosarii, tii la rece si servesti pe un platou decorat cu verdeata, alaturi paine prajita sau cu crutoane.