- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Racii cu maioneza sunt foarte gustosi si aromat fiind un preparat pescaresc apetisant.
Ingrediente
- 10-20 de raci
- 200 gr maioneza
- otet
- 1 ceapa
- 1 morcov
- sare
- 1 patrunjel cu frunze
- piper boabe
Instructiuni de preparare
- Pui la fiert racii vii in apa cu sare, 1 lingura de otet, 1 ceapa, piper boabe, 1 morcov si 1 radacina de patrunjel taiata fideluta si frunze de patrunjel.
- Dupa 30 de minute , scoti cozile si le pui pe o farfurie, acoperi cu maioneza facuta din: galbenus de oua, 1 pahar cu ulei turnat cate putin, zeama de lamaie si piper macinat. Maioneza o subtiezi cu vin rosu.
- Servesti racii ca aperitiv, cu paine proaspata.