Raci cu maioneza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Racii cu maioneza sunt foarte gustosi si aromat fiind un preparat pescaresc apetisant.

Ingrediente

    • 10-20 de raci
    • 200 gr maioneza
    • otet
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • sare
    • 1 patrunjel cu frunze
    • piper boabe

Instructiuni de preparare

  1. Pui la fiert racii vii in apa cu sare, 1 lingura de otet, 1 ceapa, piper boabe, 1 morcov si 1 radacina de patrunjel taiata fideluta si frunze de patrunjel.
  2. Dupa 30 de minute , scoti cozile si le pui pe o farfurie, acoperi cu maioneza facuta din: galbenus de oua, 1 pahar cu ulei turnat cate putin, zeama de lamaie si piper macinat. Maioneza o subtiezi cu vin rosu.
  3. Servesti racii ca aperitiv, cu paine proaspata.

Recomandari

Salate