Raci fierti in vin

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Racii fierti in vin se pot servi ori simpli, ori ca salata delicioasa de vara.

Ingrediente

    • 25 buc raci
    • 1 ceapa
    • cimbru
    • 1 ardei rosu
    • 1 foaie de dafin
    • 1,5 litri vin alb
    • patrunjel verde
    • 1 morcov
    • boabe de piper
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine racii si se fierb in apa, care clocoteste, apoi se adauga legumele.
  2. Se lasa sa fiarba 20 de minute, se dau deoparte si se tin in vin pana a doua zi cand se scot din vin si se pot servi alaturi de o salata de legume cu maioneza.

Recomandari

Salate