- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata cu sprot se serveste rece, ea avand un efect revigorant pentru ca are multe vitamine.
Ingrediente
- 1 sfecla
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1 cartof
- 100 gr sprot
- 250 gr maioneza
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 3 portii
Timp de preparare 50 minute
- Pui la fiert cu tot cu coaja sfecla, morcovul, cartoful si oul. Intr-un bol de salata, asezi un strat de sprot, peste acesta ceapa taiata marunt si maioneza.
- Cureti legumele care au fost puse la fiert si le dai pe razatoa- rea cu ochiuri mari. Le asezi alternativ peste maioneza. Sarezi si piperezi dupa gust. Deasupra, razi sfecla care trebuie sa acopere in totalitate straturile anterioare. Poti orna cu galbenusul de la oul fiert.