- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de ciuperci este o salata de post aromata, gustoasa si foarte satioasa.
Ingrediente
- 1 salata verde mare
- 5-6 ciuperci mari
- 1 lingura unt
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 2 portii
Timp de preparare 35 minute
- Speli salata sub jet de apa rece, apoi o scurgi bine si o asezi pe un platou.
- Separat, tai ciupercile felii si le calesti in uleiul incins impreuna cu untul. Adaugi sare, piper (dupa gust) si sosul de soia. Cand s-au inmuiat, scoti ciupercile din grasime si le lasi sa se raceasca. Apoi le adaugi peste salata verde.
- Sosul in care ai calit ciupercile il amesteci cu zeama de lamaie si, daca este nevoie, mai adaugi o lingura sos de soia. Torni totul peste salata si servesti imediat.