- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata pescarului este o salata deosebit de gustoasa, in care adaugam cel mai sanatos aliment-pestele!
Ingrediente
- 300 gr file de peste
- 1 ardei iute verde
- 3 morcovi
- 250 gr orez
- 1 fir usturoi verde
- 3 rosii cherry
- 2 linguri ulei de masline
- 75 gr maioneza
- 1 lingura otet
Instructiuni de preparare
- Fileurile de peste pune-le intr-o oala cu apa si putina sare si pune-le la fiert pentru 15 minute.
- Intre timp, spala orezul in cateva ape, apoi pune-l la fiert in 500 ml de apa in care adauag si putina sare. Dupa ce a fiert, scurge-l si lasa-l sa se raceasca. Din cand in cand, amesteca cu o furculita, ca boabele sa nu se lipeasca intre ele.
- Intr-un castron, amesteca orezul cu pestele si morcovii taiati cubulete. Adauga ardeiul iute curatat de seminte, usturoiul tocat si rosiile taiate sferturi.
- Stropeste amestecul cu otet si ulei de masline. Potriveste gustul de sare si baga salata la frigider 10 minute, si amestec-o numai in momentul servirii.