- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de pui cu fructe si curry este o salata aperitiv, pe care o puteti servii cu succes si ca el principal.
Ingrediente
- 4 pulpe superioare
- 1 tulpina de telina
- 4 fire ceapa verde
- 1 mar verde mare
- 50 gr struguri, taiati jumatati
- 100 gr nuci prajite
- 1/8 lingurita piper negru macinat
- 1/2 lingurita pudra de curry
- 150 gr maioneza
Instructiuni de preparare
- Puneti la fiert pulpele in apa cu sare, si lasati-le pana cand sunt suficient de patrunse, apoi scurgeti-le si taiati-le cubulete mici.
- Intre timp, spalati legumele toate si taiati tulpina de telina rondele fine, ceapa tocati-o marunt, marul verde curatati-l de coaja si de cotor si taiati-l cuburi.
- Intr-un castron mare puneti carnea de pui, apoi adaugati legumele si fructele,apoi presarati piperul, nucile, pudra de curry si maioneza. Amestecati bine ca sa omogenizati salata, apoi o puteti servi.