Salata de rosii cu ceapa- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de rosii cu ceapa este o salata de post racoritoare si foarte gustoasa.

Ingrediente

    • 1 kg rosii
    • 2 ardei gogosari
    • 1 ceapa alba sau 5-6 fire de ceapa verde
    • 1 legatura de marar
    • 4-6 ridichi de luna
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se spala rosiile, se lasa in sita. Se spala ardeii, se taie felii, se pun in castron. Se curata, se spala, se taie ceapa marunt, se amesteca peste feliile de ardei si cu ridichile taiate felii subtiri.
  2. Se sareaza amestecul, peste acesta se pun rosiile taiate felii rotunde, se omogenizeaza cu atentie si se decoreaza cu marar tocat. Salata se serveste imediat, cu paine de casa.

Recomandari

Salate