- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de spanac cu capsuni este o salata racoritoare de vara, perfecta alaturi de niste bruschette aromate.
Ingrediente
- 2 linguri seminte de susan
- 1 lingura seminte de mac
- 100 gr zahar tos alb
- 100 ml ulei de masline
- 50 ml otet alb distilat
- 1/4 lingurita boia de ardei
- 1/4 lignurita sos Worcestershire
- 1 lingura ceapa tocata
- 300 gr spanac proaspat
- 250 gr capsune proaspete
- 50 gr migdale
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron, amestecati semintele de susan, semintele de mac, zaharul, uleiul de masline, otetul, boiaua de ardei, sosul Worcestershire si ceapa. Omogenizati bine amestecul, apoi acoperiti castronul cu un capac si bagati-l la frigider pentru o ora.
- Intr-un castron mare, amestecati spanacul spalat si rupt bucatele, capsunele spalate si feliate si migdalele feliate si ele. Amestecati salata si bagati-o la frigider.
- Cu 15 minute inainte de a servi, scoateti salata si dressingul de la frigider si amestecati-le bine.