- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata din icre de stiuca este cea mai gustoasa salata de icre deoarece este aromata si satioasa.
Ingrediente
- 100 gr icre de stiuca
- 500 ml ulei
- 1/2 ceapa
- 1/2 lamaie
- cateva masline
- sare
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6-8 persoane
- Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adanc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamaie, se adauga uleiul treptat si se amesteca energic cu o lingura de lemn.
- Cand amestecul este omogen, se toaca ceapa marunt, se freaca bine cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce sau se scurge cateva minute. Se pune ceapa peste icre, se mai amesteca putin, dupa care se pun pe o farfurie intinsa si se orneaza cu jumatati de masline.