- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de sparanghel este o salata rapida si gustoasa, mai ales daca folositi legumele din conserve.
Ingrediente
- 500 gr sparanghel alb
- 200 gr fasole verde
- 200 gr mazare boabe
- 4 morcovi
- 4 linguri ulei
- 2 linguri otet de vin
- sare
- piper
- cateva frunze de salata verde
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 3 portii
Timp de preparare 60 minute
- Fierbi separat legumele, le strecori si le asezi pe un platou simplu sau tapetat cu frunze de salata, punand in centru sparanghelul sub forma de snop. In jurul lui asezi cercuri succesive de fasole verde, suvite subtiri de morcov si boabe de mazare.
- Deasupra torni sosul vinegreta, preparat din ulei, otet, sare si piper dupa gust.