Salata germana cu svaiter si salam

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata germana cu svaiter si salam trebuie sa o incercati mai ales in zilele caniculare de vara, pentru ca este satioasa si foarte gustoasa.

Ingrediente

    • 300 gr svaiter
    • 400 gr salam uscat
    • 350 gr mere
    • 250 gr maioneza
    • 1 lingura mustar
    • piper
    • sare
    • zahar pudra
    • 2 oua
    • salata verde
    • castraveti murati

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 30 minute

  1. Tai cubulete svaiterul, salamul uscat si merele. Adaugi maioneza, mustarul, piper si sare dupa gust, putin zahar pudra si ouale fierte tari, taiate rondele.
  2. Decorezi preparatul cu frunze de salata verde si felioare de castraveti in otet.

Patria svaiterului este Elvetia, unde aceasta branza se numeste Emmental, primind numele de la Valea Emme, unde si astazi se fabrica branza de cea mai buna calitate. Aceasta branza face parte din categoria branzeturilor fine, care prezinta goluri mari in masa ei, fermentata, care are o tehnica de fabricare destul de complicata, necesitand o deosebita pricepere si experienta din partea celor care conduc intregul proces de fabricatie.

 

Recomandari

Salate