Salata mexicana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata mexicana este o salata delicioasa, care este preferata celor care iubesc mancarurilor picante. Daca doriti ca salata sa nu fie chiar asa de iute inlocuiti boiaua iute cu cea dulce.

Ingrediente

    • 200 gr fasole rosie fiarta, din conserva
    • 1 ardei iute
    • 4 rosii
    • piper macinat
    • 1 ceapa rosie
    • 100 gr cascaval
    • 1 lingura boia de ardei
    • 2 ardei kapia copti
    • sare
    • 2 legaturi ceapa verde
    • 2 linguri ulei de masline

Instructiuni de preparare

  1. Se spala rosiile, se oparesc in apa cocotita, apoi se decojesc. pulpa ramasa se paseaza cu blenderul si se trece apoi prin sita.
  2. In crema de rosii se adauga ardeii copti, uleiul, putina sare si boiaua de ardei iute. Se paseaza iarasi si se obtine o pasta densa.
  3. Intre timp, fasolea se scurge de zeama si se trece prin apa calduta.
  4. Se curata ceapa si ardeiul iute si se taie marunt apoi se amesteca cu fasolea, se omogenizeaza  apoi se adauga sosul, se orneaza cu cascaval si se poate servi.

Recomandari

Salate