- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata mexicana este o salata delicioasa, care este preferata celor care iubesc mancarurilor picante. Daca doriti ca salata sa nu fie chiar asa de iute inlocuiti boiaua iute cu cea dulce.
Ingrediente
- 200 gr fasole rosie fiarta, din conserva
- 1 ardei iute
- 4 rosii
- piper macinat
- 1 ceapa rosie
- 100 gr cascaval
- 1 lingura boia de ardei
- 2 ardei kapia copti
- sare
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 linguri ulei de masline
Instructiuni de preparare
- Se spala rosiile, se oparesc in apa cocotita, apoi se decojesc. pulpa ramasa se paseaza cu blenderul si se trece apoi prin sita.
- In crema de rosii se adauga ardeii copti, uleiul, putina sare si boiaua de ardei iute. Se paseaza iarasi si se obtine o pasta densa.
- Intre timp, fasolea se scurge de zeama si se trece prin apa calduta.
- Se curata ceapa si ardeiul iute si se taie marunt apoi se amesteca cu fasolea, se omogenizeaza apoi se adauga sosul, se orneaza cu cascaval si se poate servi.