- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de cartofi cu ciuperci este o salata rapida si gustoasa , perfecta pentru zilele de vara.
Ingrediente
- 6 cartofi fierti in coaja
- 6 ciuperci albe
- 3 linguri cu margarina
- usturoi
- verdeata tocata
- 4 linguri cu ulei
- 2 linguri cu otet
- 1 lingura cu mustar
- piper
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Cureti ciupercile, le speli in multe ape, le tai felii subtiri si le calesti cu margarina, sare si piper.Acoperi cratita cu capac si dai focul mic.Dupa 30 de minute stingi focul si lasi sa se raceasca, apoi rastorni in castron, peste cartofi (cureti cartofii, ii tai cubulete, ii stropesti cu ulei).
- Adaugi usturoi tocat. Din mustar, ulei, otet si sare faci un sos vinegreta, pe care-l amesteci peste cartofi si ciuperci. Omogenizezi, decorezi cu verdeata tocata, lasi la rece 1 ora, apoi servesti cu paine prajita.