Salata taraneasca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata taraneasca este o salata rapida pe care o puteti prepara ori de cate ori doriti un pranz satios si gustos.

Ingrediente

    • 500 gr cartofi
    • 4 fire de ceapa verde
    • 4 fire de usturoi verde
    • 1 marula
    • sare
    • piper
    • 3 linguri cu ulei
    • marar tocat
    • 2 linguri cu otet
    • masline

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti cartofii, ii tai felii, stropesti cu ulei si otet. Tai ceapa si usturoiul bucati mici de 1 cm, cureti frunzele salatei si speli miezul, pe care-l tai fasii.
  2. Asezi totul intr-un castron adanc, adaugi sare si piper, amesteci 10-12 masline fara samburi, adaugi restul de ulei si omogenizezi. Presari marar tocat, lasi la recesalata 30 de minute, apoi servesti cu paine prajita.

Recomandari

Salate