- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata taraneasca este o salata rapida pe care o puteti prepara ori de cate ori doriti un pranz satios si gustos.
Ingrediente
- 500 gr cartofi
- 4 fire de ceapa verde
- 4 fire de usturoi verde
- 1 marula
- sare
- piper
- 3 linguri cu ulei
- marar tocat
- 2 linguri cu otet
- masline
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Cureti cartofii, ii tai felii, stropesti cu ulei si otet. Tai ceapa si usturoiul bucati mici de 1 cm, cureti frunzele salatei si speli miezul, pe care-l tai fasii.
- Asezi totul intr-un castron adanc, adaugi sare si piper, amesteci 10-12 masline fara samburi, adaugi restul de ulei si omogenizezi. Presari marar tocat, lasi la recesalata 30 de minute, apoi servesti cu paine prajita.