- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Somonul afumat cu portocale este de fapt o salata cu somon, usor de preparat si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 350 gr somon afumat
- 1 buc fenicul
- 2 portocale
- 2 grepfruit rosu
- ulei de masline
- 1 lingurita otet balsamic
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Spalati feniculul si taiati-l marunt. Separat, curatati somonul, portocalele si grepfruturile si puneti-le intr-un vas.
- Rulati feliile de somon ca si cum am forma un trandafir si puneti-le pe feliile de portocale si grepfrut.
- Condimentati feniculul intr-un bol cu ulei, sare, piper si otet balsamic si puneti-l pe deasupra. Serviti salata rece, alaturi de cateva felii de paine integrala prajita.