Sos de otet cu verdeata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul de otet cu verdeata este un sos foarte bun pentru preparatele pe baza de carne de vita.

Ingrediente

    • 150 ml otet
    • 250 ml ulei
    • 100 gr tarhon verde
    • 100 gr patrunjel verde
    • 550 ml apa minerala
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Patrunjelul  verde se curata, se spala si se toaca marunt. Tarhonul se curata, se spala, se opareste si se taie marunt.
  2. Se pun intr-un vas uleiul, otetul, apa minerala, sare, piper, patrunjel verde si tarhonul si se amesteca pana se obtine un sos legat.
  3. Sosul de otet cu verdeata se serveste la rasolul de carne de vita.

Recomandari

Sosuri