Sos ragu pentru paste fainoase

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul ragu pentru paste fainoase este perfect in zilele cand doriti sa serviti paste cu o aroma speciala.

Ingrediente

    • 200 gr slanina cruda sau sarata
    • 50 gr unt
    • 1 ceapa mare
    • 200 gr carne de porc
    • 300 gr carne de vitel
    • 200 ml supa de zarzavat sau apa calda
    • salvie sau busuioc
    • sare
    • piper boabe
    • scortisoara

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare1 1/2 ora

  1. Spalati carnea, taiati-o cuburi mici, dupa ce ati adaugat ceapa tocata si slanina, puneti in cratita cu unt si caliti amestecul 10-15 minute.
  2. Acoperiti cu supa de zarzavat, fierbeti pe foc mic, cu vasul acoperit timp de 1 ora. Tot acum sarati si piperati amestecul.
  3. Condimentati sosul, atunci cand e gata, cu salvie sau busuioc tocat marunt si praf de scortisoara.
  4. Amestecati si lasati sa mai fiarba 2-3 minute, apoi serviti langa paste fainoase fierte, spalate cu apa rece si bine scurse. Este potrivit vinul alb.

Recomandari

Sosuri