Sos pentru salata de peste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul pentru salata de peste este un sos satios si aromat , pe care trebuie sa il incercati.

Ingrediente

    • 200 ml lapte
    • verdeata
    • 2 linguri orez macinat
    • piper macinat
    • 1 lamaie
    • sare
    • 150 ml ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece,iar restul de lapte se incalzeste pe foc mic. Se adauga si orezul amestecat cu laptele rece si se tine pe foc pana se ingroasa putin.
  2. Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca apoi se adauga putina sare, piper, lamaia stoarsa si uleiul cate putin, apoi se toaca verdeata marunt si se amesteca in sos.
  3. In acest sos se mai adauga legume fierte (morcov, mazare, fasole verde) si peste din conserva (fara oase) si se serveste rece.

Recomandari

Sosuri