Sos pentru spaghete

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Acest sos de spaghete trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si foarte aromat.

Ingrediente

    • ulei de floarea soarelui
    • ceapa
    • usturoi
    • pulpa de rosii
    • ardei gras
    • dovlecel
    • frunze proaspete de busuioc
    • frunze proaspete de rozmarin
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Toate legumele se taie in bucati mari. Se prajeste ceapa in putin ulei, apoi se adauga cateii de usturoi. Cand totul s-a aurit, se adauga ardeii grasi si dovleceii.
  2. Dupa ce ardeii si dovleceii s-au inmuiat, se adauga si pulpa de rosii si se fierbe la foc mic pana cand amestecul scade. Inainte de a stinge focul, se adauga frunzele de busuioc si rozmarin, sarea si piperul (dupa gust).
  3. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se mixeaza lejer, fara sa se toace complet legumele. Sosul se poate pastra si la congelator si se poate servi si cu alte preparate.

Recomandari

Sosuri