Bors de carne de miel-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul de carne de miel este apetisant si foarte gustos.

Ingrediente

    • 500 gr carne de miel
    • 2 morcovi
    • 1 ceapa
    • 4 linguri cu orez
    • leustean tocat
    • 1 telina mica
    • 175 gr smantana
    • 1 l de bors
    • 1 lingura cu bulion sau 2 rosii
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea.
  2. Cand carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna 5 minute.
  3. Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smantana batute bine.
  4. Borsul din carne de miel se serveste foarte cald, cu paine proaspata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri