- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de ciuperci este o supa munteneasca foarte satioasa si sanatoasa.
Ingrediente
- 350 gr ciuperci
- 1 lingura cu zahar
- 1 lingurita cu sare
- 2 linguri cu faina
- piper macinat
- verdeata tocata
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli ciupercile, trecand cu mana peste lamele ca sa inlaturi nisipul, separi coditele, inlaturi partea care a stat in pamant. Tai ciupercile (si coditele) felii subtiri, le asezi in farfurie adanca si presari cu: faina, zahar si sare.
- Incalzesti 1,5 litri de apa in oala smaltuita, dai drumul ciupercilor in oala, acoperi si fierbi la foc mic 30 de minute.
- Cand ciupercile se pot consuma, stingi focul, adaugi verdeata tocata fin si lasi vasul acoperit pana cand servesti, cu crutoane de paine prajita.