Supa de ciuperci-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de ciuperci este o supa munteneasca foarte satioasa si sanatoasa.

Ingrediente

    • 350 gr ciuperci
    • 1 lingura cu zahar
    • 1 lingurita cu sare
    • 2 linguri cu faina
    • piper macinat
    • verdeata tocata

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli ciupercile, trecand cu mana peste lamele ca sa inlaturi nisipul, separi coditele, inlaturi partea care a stat in pamant. Tai ciupercile (si coditele) felii subtiri, le asezi in farfurie adanca si presari cu: faina, zahar si sare.
  2. Incalzesti 1,5 litri de apa in oala smaltuita, dai drumul ciupercilor in oala, acoperi si fierbi la foc mic 30 de minute.
  3. Cand ciupercile se pot consuma, stingi focul, adaugi verdeata tocata fin si lasi vasul acoperit pana cand servesti, cu crutoane de paine prajita.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri