- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Borsul de cartofi este un preparat delicios pe care il puteti prepara si fara carne, iar in momentul servirii puteti adauga o lingura de smantana.
Ingrediente
- 700 gr aripioare de pui
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 1 morcov
- 5 cartofi
- 250 ml bors
- ulei
- 1 mana fidea subtire
- sare
- patrunjel verde
- leustean verde
Instructiuni de preparare
- Spala aripioarele, taie-le varfurile si pune-le la fiert in 3 litri de apa cu sare. Aduna spuma ori de cate ori este nevoie.
- Separat, inabusa in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare. Cand ceapa devine sticloasa, adaug-o in supa si lasa sa fiarba impreuna cat timp cureti si tai in cuburi cartofii.
- Adauga cartofii si ardeiul taiat cubulete, iar cand toate legumele sunt fierte adauga fideaua. Lasa sa clocoteasca 5 minute, apoi adauga borsul fiert in prealabil. Dupa 5-10 minute, adauga verdeata tocata marunt, opreste focul si acopera oala cu capac.