- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Borsul de loboda este un bors de primavara foarte gustos si plin de vitamine.
Ingrediente
- 4-5 legaturi de loboda alba si rosie
- 2 cartofi
- ceapa si usturoi verde
- sare
- 500 ml bors
- leustean tocat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli cartofii, ii cureti de coaja, ii tai cubulete, ii speli in mai multe ape, apoi ii pui la fiert in apa fiarta sau calda.
- Dupa 15 minute de fiert adaugi loboda aleasa, spalata frunza cu frunza si tocata, ceapa si usturoiul tocate, sarea necesara.
- Fierbi la foc potrivit inca 15 minute, acresti cu bors fiert si spumuit, parfumezi cu leustean tocat. Racoresti borsul si-l servesti cu paine proaspata si ceapa verde alaturi.