- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciorba cu legume si tofu este o ciorba putin mai diferita dar foarte gustoasa si satioasa.
Ingrediente
- 200 gr fasole verde fideluta
- 4 cartofi rosii
- 2 ardei
- 3 morcovi
- 200 gr fasole uscata boabe rosii
- 2 cepe
- 500 gr rosii
- 200 gr branza tofu
- 2 lingurite ulei de masline
- sare grunjoasa
- 1 legatura patrunjel verde
- piper negru macinat
Instructiuni de preparare
- Se alege fasolea boabe si se lasa pentru inceput sa se imoaie in apa clocotita, iar fasolea fideluta se alege si se rupe bucati mai mici.
- Se curata ceapa, ardeii si morcovii, se spala, apoi se taie in cubulete.Se pun apoi sa fiarba in apa clocotita cu sare si ulei de masline. Se adauga fasolea fideluta si cartofii taiati cubulete.Fasolea boabe se fierbe separat.
- Se spala si se curata rosiile, se paseaza cu mixerul, si, dupa ce au fiert legumele, se adauga sucul de rosii si fasolea boabe fiarta.
- Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se serveste ornata cu patrunjel verde si branza tofu taiata cubulete.