Supa cu galuste de gris

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa cu galuste de gris este o supa simpla, gustoasa pe acre o puteti prepara si cu carne de pui fiarta, pentru un plus de aroma si gust.

Ingrediente

    • 1 litru supa limpede (din ajun)
    • 1 ou
    • 2-3 linguri cu gris
    • 1 lingurita cu ulei
    • sare
    • verdeata tocata

     

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 30 de minute

  1. Lasati supa sa se incalzeasca pe foc mic.
  2. Separat puneti sa fiarba 2 cani cu apa in alt vas si pregatiti galustele: bateti oul 1 minut, adaugati grisul in ploaie, putina sare si ulei, bateti amestecul pe masura ce incorporati grisul folosind o furculita sau un tel.
  3. Luati cu lingurita si lasati amestecul in apa calda, acoperiti vasul, fierbeti 15 minute la foc mic.
  4. Treceti galustele fierte in supa calda, decorati cu verdeata tocata si serviti supa calda, fara paine.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri