- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa cu galuste de gris este o supa simpla, gustoasa pe acre o puteti prepara si cu carne de pui fiarta, pentru un plus de aroma si gust.
Ingrediente
- 1 litru supa limpede (din ajun)
- 1 ou
- 2-3 linguri cu gris
- 1 lingurita cu ulei
- sare
- verdeata tocata
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
Timp de preparare 30 de minute
- Lasati supa sa se incalzeasca pe foc mic.
- Separat puneti sa fiarba 2 cani cu apa in alt vas si pregatiti galustele: bateti oul 1 minut, adaugati grisul in ploaie, putina sare si ulei, bateti amestecul pe masura ce incorporati grisul folosind o furculita sau un tel.
- Luati cu lingurita si lasati amestecul in apa calda, acoperiti vasul, fierbeti 15 minute la foc mic.
- Treceti galustele fierte in supa calda, decorati cu verdeata tocata si serviti supa calda, fara paine.