- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciorba cu perisoare de curcan este o ciorba usoara, delicioasa, pe care o puteti servi si celor mici, avand o aroma de neconfundat.
Ingrediente
- 2 aripi de curcan
- 1 telina
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ou
- bors
- sare
Instructiuni de preparare
- Spala aripile de curacan si pune-le la fiert in apa cu sare. Ia spuma de cateva ori si pune apoi o ceapa si jumatate taiata solzisori, morcovii taiati in bucati, cartofii si telina cubulete.
- Cand legumele sunt aproape fierte, scoate carnea de pe oase si inlatura pielea. Da -o prin masina de tocat, adauga oul, rstul de ceapa tocata fin, putina sare, si modeleaza galuste.
- Cand supa fierbe, pune perisoarele si lasa-le sa fiarba 15 minute si adauga borsul fiert separat. Lasa sa se racoreasca, apoi serveste cioba cu patrunjel verde tocat fin deasupra.