Ciorba cu perisoare de peste- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba cu perisoare de peste trebuie sa o incrcati pentru de este gustoasa si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 1 kg peste alb
    • 4 oua
    • 2 cepe
    • 1 legatura leustean
    • 3 ardei grasi
    • 2 morcovi
    • 4 rosii
    • 1 litru bors
    • 200 gr miez de paine
    • 1 legatura marar
    • 150 gr telina
    • 1 pastarnac radacina
    • 100 gr faina
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se pun la fiert ardeii, o ceapa, rosiile taiate bucatele si morcovul, telina si pastarnacul rase.
  2. Se dezoseaza pestele, se fierb oasele in putina apa, iar zeama rezultata se adauga peste cea de legume si se toarna borsul fiert.
  3. Carnea se toaca odata cu painea si se amesteca cu restul de ceapa rasa, ouale, faina, sarea, piperul si mararul. Se formeaza perisoare si se pun la fiert in ciorba.
  4. Cand perisoarele sunt patrunse si ciorba e gata, se adauga leustean tocat marunt.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri